Mental coaching

...enjoy your stress...

Sportprestaties leveren onder druk, daarmee maak jij het verschil. Zoals Marc Lammers (ex bondscoach NL Hockey dames) “winnaars hebben een plan, verliezers excuses”. Om je te wapenen tegen die mentale druk is coaching heel normaal en hoort in je trainingsschema thuis. Planmatig werken we samen een praktisch programma uit waarin we oplossingsgericht werken. 

Bij Mental coaching kijken we vooral naar je belemmerende gedachten. Je haalt de blokkades uit je denkproces. Deze bouwen we in korte tijd om in helpende gedachten. Daarmee ontwikkel je mentale vaardigheden om betere prestaties te realiseren. Juist wanneer het erom gaat. !De laatste minuut!, !alle ogen zijn op jou gericht!, …

Door je gedragsverandering kun jij jouw kwaliteiten laten spreken en winnen. Blijvend.

 • Blijf jij al tijden hangen op jouw niveau
 • Blijf jij de anderen de schuld geven
 • Blijft jouw prijzenkast (te) leeg
 • Komt die blessure telkens terug
 • Ben jij de eeuwige 2de…

Dan wordt het de hoogste tijd om het anders te gaan aanpakken. Bel MyNextLevel mindcoaching en we gaan direct met je aan de slag. No excuses. Maar ben wel gemotiveerd want jij wil toch winnen van jezelf?

ENJOY YOUR STRESS

Kennismaken? Ja graag!

Referenties

 • Coaching onder het wandelen

  Mijn ervaring met Wout:

  Op 8 juni 2020 ziekgemeld ivm hoge bloeddruk, slecht slapen, duizelig en hartkloppingen. 

  Huisarts zei: rust nemen.

  Na enkele weken lusteloos bankhangen en een gesprek met arbodienst HCC werd mij geadviseerd om te zorgen voor voldoende beweging en een coachingstraject in te gaan. 

  Ik wilde geen standaard coaching

  waar je met een coach aan een buro met allerlei formulieren, tabellen, grafieken aan jezelf gaat werken. Ik wilde wat anders. Ik heb zelf de stoute schoenen aangedaan en ben gaan googlen. Toen zag ik een leuk filmpje van BoFit op youtube. Coaaching onder het wandelen. Mijn eerste reactie was: dit is echt iets voor mij. Twee vliegen in 1 klap: meer bewegen en tegelijkertijd gecoacht worden.

  Mijn werkgever en arbodienst HCC had ik ingelicht dat ik dit traject wilde ingaan. Beiden gingen hiermee akkoord.

  Op 24 augustus had ik mijn intakegesprek met Wout Delen, coach via BoFit. Het was een aangenaam gesprek. Ik benoemde mijn pijnpunten (de problemen waartegen ik aanliep tijdens mijn werk).

  Wout wist voldoende en ik voelde een klik met hem: tenminste iemand die mijn problemen begrijpt en mij hierin kan helpen. Afgesproken werd om 16 sessies te volgen.

  Na iedere blok van 4 sessies stuurde Wout een rapportage over de voortgang van het coachingstraject. Eerst naar mij ter goedkeuring en daarna naar mijn leidinggevende en arbodienst HCC.

  Gedurende het traject merkte ik dat ik steeds meer energie kreeg, me beter kon ontspannen en mijn stresslevel niet meer zo hoog was. Dat kwam door het wandelen en het toepassen van de ademhalingsoefeningen. Ik weet nu wanneer ik mijn rustmomenten moet nemen en dat doe ik dan ook, ongeacht hoe druk het op het werk is. Mijn gezondheid en mijn rust is nu belangrijker. 

  Wat mij ook zeer aansprak aan deze manier van coaching is dat je meer gaat genieten van de natuur. Wout wist me van alles te vertellen over de natuur, de vogels en de loslopende koeien die we regelmatig op ons pad tegenkwamen. Wout kon zich ook helemaal inleven in mijn pijnpunten op mijn werk en heeft me wat handvaten aangereikt hoe ik hier beter mee kon omgaan of hoe ik dit beter kon aanpakken.

  Mijn coachingstraject is een week voor de Kerst in 2020 positief afgerond. Ik voel me een heel anders mens; positiever ingesteld, rustiger geworden en maak me niet meer druk op mijn werk. Regelmatig maak ik nog gebruik van de ademhalingsoefeningen en goede tips van Wout. 

  Wout, bedankt voor je steun en hulp. Ik sta nu heel anders in het leven en kan de hele wereld weer aan.

 • Jessica

  Meerdere begeleiders wisten niet goed wat ze met mijn ‘probleem’ aan moesten en hoe ze mij konden helpen. Gelukkig kwam ik uiteindelijk bij Wout uit. In een aantal sessies heeft Wout mij het inzicht gegeven dat ik hooggevoelig ben en mijn huidige levensstijl tot overprikkeling leidde en daarmee chaos veroorzaakte in mijn hoofd. Voor mij vielen zaken eindelijk op zijn plaats.Door middel van afwisselende oefeningen in het bos heb ik inzicht gekregen in wat hooggevoeligheid met mij doet en hoe ik hier zelf veel beter mee kan leren omgaan. De eerste weken was dit erg intensief, omdat ik mij ineens heel bewust werd van wanneer ik hiermee geconfronteerd wordt in het dagelijks leven op mijn werk, thuis, een sociaal event, etc.
  Door de oefeningen van Wout leerde ik hier stap voor stap beter mee omgaan. Inmiddels heb ik het gevoel grip te krijgen op mijn leven. Wout noemt dat heel terecht de overgang van overleven naar leven. 
  Wout is helder in zijn communicatie en opdrachten, hij zet je aan het werk en aan het denken. Dit doet hij gedoseerd, zodat je ook de tijd hebt om het op te nemen en eigen te maken. 
  Wout, super bedankt voor je begeleiding en ik wens iedereen je coaching toe! 

  Groeten Jessica
 • Niek

  Ik kwam via via bij Wout terecht nadat ik met burnout verschijnselen thuis kwam te zitten. 

  Ik ben gaan zoeken naar een stukje begeleiding en via een kennis kwam ik op de pagina van Woutdoorsports terecht. Bij het lezen van zijn aanpak voelde ik meteen een connectie. De aanpak om bewegen met coaching te combineren stond mij erg aan. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek werd dit gevoel bevestigd.

   Wout had een plan opgesteld om eerst aan herstel te werken en daarna aan verder opbouw. De eerste fases waren dan ook vooral gericht op het herkennen van patronen en gewoontes. Wout liet mij op een praktische manier ervaren wat er gebeurt in bepaalde situaties. Ik vergeet nooit meer de eerste keer dat hij me tegen een berg op liet rennen zonder te zeggen hoe vaak en dat ik na een flink aantal keer dacht, misschien toch handig als ik niet al een dolle was begonnen. Dit was metaforisch voor hoe ik een aantal zaken in mijn leven ook deed. De focus was bij mij vooral gericht op arbeid/rust verhouding en prestatie/genieten en het accepteren van zaken.

  In de opbouwfase hebben we voornamelijk gewerkt aan de hand van een aantal technieken en methodes om patronen te doorbereken en structureel te veranderen.  Dit gebeurde steeds op een speelse manier door het ervaren van zaken door middel van sport en natuur. Uiteindelijk heeft dit er voor gezorgd dat ik nu beter mijn grenzen kan bewaken en een betere verhouding tussen inspanning en rust kan behouden. Daarnaast heb ik een aantal handvatten gekregen die me helpen om te herkennen en te handelen voordat dingen dreigen te escaleren.

  De trainingssessies met Wout waren zowel fysiek als geestelijk altijd een lekkere start van de dag en hebben ervoor gezorgd dat ik ben waar ik nu ben.

 • Anoniem

  Sinds 1,5 jaar sport ik bij Woutdoorsports. Voor die tijd ging ik graag hardlopen in de bossen. Maar daarnaast was ik op zoek naar een buitensport, waarbij alle spiergroepen worden getraind en ik elke keer weer word uitgedaagd om te kijken waar mijn grens ligt. Dit heb ik gevonden bij Woutdoorsports.

  Bij Woutdoorsports sport ik in de vrije natuur, in een groep, bouw ik conditie op en word ik gemotiveerd door te zetten en tegelijkertijd op mijn eigen niveau te sporten. Een les, of het nu bootcampen of trailrunnen is, het is elke keer anders en elke keer geniet ik volop! Sinds ik bij Wout sport voel ik me fitter, ik heb een betere conditie, ik leer veel over mijn eigen lijf en ik kan langere afstanden hardlopen. Wout heeft aandacht voor een juiste uitvoering van diversen oefeningen, zoals een juiste ademhaling en een juiste houding. Hij is erg creatief in het bedenken van diversen oefeningen, en dat elke keer weer met een glimlach op zijn gezicht! Dit alles maakt het sporten in de bossen van Geldrop elke keer weer een unieke ervaring!

 • Patrice

  "Vooraf nooit gedacht dat ik hardlopen leuk zou gaan vinden. Lopen zonder doel, leek me behoorlijk saai.
  Maar bij en met Wout lopen, is anders. Hij enthousiasmeert, stimuleert en zorgt ervoor dat iedere loper zich prettig voelt binnen de groep.
  Hij maakt me bewust van het mooie buitengebied. Of we nou rennen in de regen, de ochtendzon of door de modder, de voldoening na afloop voelt zo goed!"

Volg me

Afstand tot Basecamp

 • Geldrop

  Kerk - Centrum
  3 km
 • Strabrechtse Heide

  12,7 km
 • Eindhoven

  Centrum
  8,3 km
 • Heeze

  Centrum
  6,4 km

Contact

MyNextLevel
Wout Delen

Gijzenrooi 7
5661 PA Geldrop

T: 06 23405525
E:

© MyNextLevel - Website: Van Dongen Design - Inloggen